» سایت فروشگاهی؛ مراحل و هزینه طراحی

سایت فروشگاهی؛ مراحل و هزینه طراحی
در دنیای تجاری و رقابتی امروز و همچنین با گسترده شدن فضای اینترنت و شبکه های اجتماعی، اکثر کسب و کارها به صورت آنلاین شده اند. حتی فروشگاه ها علاوه بر ارائه حضوری، محصولات و خدمات خود را به صورت آنلاین به مشتریان در دیگر نقاط عرضه می دارند. پس بر همین اساس برای اینکه در این بازار رقابتی بدرخشید و حرفی برای گفتن داشته باشید، باید سایت و اپلیکیشن فروشگاهی متناسب با کسب و کار خود داشته باشید تا بتوانید مخاطبان حداکثری را جذب نمایید.
اگر در صدد داشتن سایت فروشگاهی اینترنتی جذاب با طراحی منحصر به فرد و افزایش بازدید بالا هستید، ما به شما این مژده را می دهیم که می توانید تمام مراحل این پروسه را با اطمینان خاطر به تیم ما بسپارید. همکاران ما در شرکت تجارت الکترونیک هوشمند سها به شما در زمینه طراحی، پیاده سازی و سئوی سایت و اپلیکیشن فروشگاهی و همچنین مدیریت اینستاگرام کاری مشاوره های بی نظیری را ارائه می دهند.
ویژگی های سایت فروشگاهی
وب سایت و یا اپلیکیشن فروشگاهی در صورت داشتن ویژگی های زیر می تواند مخاطب را به سوی خود جذب کند و باعث شود بیننده در سایت بماند و دفعات بعدی مکررا به وب سایت مراجعه کند:
· جستجو در سایت به راحتی انجام گیرد و کاربر مجبور نباشد قسمت های مختلف سایت و یا اپلیکیشن را به سختی مشاهده کند.
· سرعت لود شدن و یا به اصطلاح بالا آمدن سایت و اپلیکیشن بالا باشد.
· باید از پشتیبانی خوبی برخوردار باشد تا در صورت مشکل و یا سوال، رضایت و آرامش مشتری به راحتی تامین گردد. همچنین امکان بیان دیدگاه ها و نظرات مخاطب فعال باشد.
· سایت و اپلیکیشن فروشگاهی باید همیشه و به صورت 24 ساعته در دسترس باشد. در دسترس بودن یک امتیاز اساسی و نیاز اصلی به شمار می آید و موجب می گردد که رتبه سایت بالا برود.
· طراحی سایت باید مطابق با حوزه کسب و کار باشد و از لحاظ گرافیکی و خلاقیت در ارائه محصولات مخاطب را به سوی خود جذب نماید. طراحی باید به گونه ای باشد که تمام محصولات به صورت دقیق اعم از رنگ، ابعاد، جنس و ... به مشتری معرفی گردد.
· طراحی سایت و پشتیبانی آن باید به نحوی باشد که حس امنیت و اعتماد را به مخاطب و مشتری القا کند تا در این صورت آن شخص به یک مشتری دائم تبدیل گردد.
به طور کلی می توان گفت وب سایت آنلاین، شعبه ای بسیار مهم از فروشگاه و کسب و کار شما است که در طول شبانه روز خدمات خود را به مشتریان ارائه می دهد، بنابراین طراحی سایت فروشگاهی باید از امکانات و ظاهری منحصر به فرد برخوردار باشد تا بدین صورت بتوانید بیزینس خود را گسترده تر کنید.
مزایای داشتن سایت فروشگاهی
در دنیای امروز داشتن یک وب سایت موفق جهت ارائه محصولات و کسب و کار موجب می گردد کارفرما و یا مدیر فروشگاه از مزایای زیر بهره مند گردد:
· باعث بالا رفتن مشتری و اعتبار فروشگاه و کسب و کار و همچنین فروش بالا می گردد.
· موجب می گردد مدیریت کارهای فروشگاه مانند مدیریت موجودی محصولات و مدیریت حساب های بانکی برای صاحبان کسب و کار آسان تر شود.
· تولید محتوا برای محصولات باعث می گردد که مخاطب راحت تر و با اطمینان خاطر سفارش خود را بدهد.
· مدیر فروشگاه می تواند هر چند وقت یک بار گزارشی جامع از فرایند کسب و کار خود تهیه کند و بدین صورت نقاط ضعف کار خود را بشناسد و در صدد بهتر شدن آن برآید.
· با طراحی سایت فروشگاهی در زمان و هزینه مشتری و مدیر فروشگاه صرفه جویی قابل توجهی صورت می گیرد.
· امکان مقایسه محصولات برای مخاطب راحت تر انجام می گیرد.
حال این سوال مطرح می گردد که سایت فروشگاهی بهتر است یا اپلیکیشن فروشگاهی؟ برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که اگر شما هزینه لازم را داشته باشید، داشتن سایت و اپلیکیشن کنار هم بسیار مفید و کارساز است ولی در صورت داشتن یک انتخاب، سایت فروشگاهی نسبت به اپلیکیشن به دلیل امکانات و مزایای بیشتر، ارجحیت دارد.
مراحل طراحی سایت و اپلیکیشن فروشگاهی
طراحی سایت و اپلیکیشن فروشگاهی پروسه ای جذاب ولی در عین حال نیازمند دقت می باشد. برای طراحی یک فروشگاه اینترنتی موفق و پربازدید مراحل زیر توسط یک تیم حرفه ای صورت می گیرد:
· ابتدا کارفرما یا مدیر فروشگاه باید تمام نیازها و خواسته های خود را بر اساس اصول استاندارد اعلام و اطلاعات فروشگاه خود اعم از اجناس، تصاویر، کاتولوگ ها را در اختیار تیم طراحی قرار دهد.
· بعد از بررسی و نیازسنجی توسط تیم طراحی و اجرایی، مرحله گرافیکی کار صورت می گیرد و به کارفرما تحویل داده می شود تا نظر خود را اعلام کند.
· بعد از موافقت و تایید، کار کدنویسی و به اصلاح پس زمینه های سایت فروشگاهی آغاز می شود.
لازم به ذکر است که این مراحل مرتبا در طول زمان به دلیل برزو شدن درخواست ها و امکانات، تعییر می کند.
هزینه طراحی سایت و اپلیکیشن فروشگاهی
قیمت و هزینه طراحی سایت فروشگاهی بسته به فاکتورها و عوامل مختلف، متغیر است. از فاکتورهای تاثیرگذار بر هزینه طراحی سایت می توان به مواردی همچون جذابیت و کیفیت طراحی، قالب سایت، وجود امکانات، استانداردهای برنامه نویسی، تعرفه وب سایت، تعرفه دامنه و ... اشاره نمود.